Advertisement

Τοτεναμ Ολυμπιακοσ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ - 24liveblog / Τον διέλυσαν λάθη και μεριά!

Τοτεναμ Ολυμπιακοσ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ - 24liveblog / Τον διέλυσαν λάθη και μεριά!. Ανεβασμένη ψυχολογία για τόν ολυμπιακό πού διαχειρίζεται άριστα τόν αγώνα. Σχόλιο από λοσαντα lalakis ανέβηκε η τότεναμ και έμεινε το σεντερ μπακ μόνο του τον πιέσαμε και έκανε. Τεράστια εμφάνιση από τους ματιέ βαλμπουενά και ντανιέλ ποντένσε. Με στοχευμένες επιθέσεις (σε προσπάθειες ένας μ' έναν) απέναντι στον ντέιβις πήρε πάνω του τις περισσότερες επιθέσεις της ομάδας του. Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε στο «καραϊσκάκης» την τότεναμ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του champions league.

Σωστά στημένος καί διαβασμενος ό ολυμπιακός αποδιοργανωσε την τότεναμ πού έβλεπε νά έρχεται ή συντριβή. Η αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα έγινε σε ένα κατάμεστο. Ανεβασμένη ψυχολογία για τόν ολυμπιακό πού διαχειρίζεται άριστα τόν αγώνα. Ο ολυμπιακός τιμώρησε την αλαζονεία της τότεναμ που βρέθηκε από. Σχόλιο από λοσαντα lalakis ανέβηκε η τότεναμ και έμεινε το σεντερ μπακ μόνο του τον πιέσαμε και έκανε.

LIVE STREAMING: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΚΟΛΟΣΣΟΣ
LIVE STREAMING: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΚΟΛΟΣΣΟΣ from fws.gr
Ο σύλλογος γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 10 μαρτίου 1925. Ο ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός το βράδυ της τρίτης στο «tottenham stadium», όμως η… ατυχία του να έχει στη σύνθεσή του τον κατά συρροή «γκαφατζή» μεριά. Ο ολυμπιακός τιμώρησε την αλαζονεία της τότεναμ που βρέθηκε από. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Δείτε προγνωστικά, στατιστικά, προϊστορία, στατιστικά, αποδόσεις και πλήρη ανάλυση για το παιχνίδι τοτεναμ ολυμπιακοσ. Δύο είναι οι στόχοι που έχει ο ολυμπιακός απέναντι στην τότεναμ μέσα… ο ολυμπιακός έχει μπροστά του μία νέα μεγάλη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας στο λονδίνο. Σωστά στημένος καί διαβασμενος ό ολυμπιακός αποδιοργανωσε την τότεναμ πού έβλεπε νά έρχεται ή συντριβή. *ο ολυμπιακός έρχεται από έξι σερί εκτός έδρας ήττες στο πλαίσιο των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ, έχει μόλις δύο νίκες στις.

Ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα μετρά ήδη 3/3, ενώ η τότεναμ που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του champions league (έχασε από την λίβερπουλ) φέτος στην premier league σε πέντε αγωνιστικές.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Προτάσεις στοιχήματος, προγνωστικά στοιχήματος, ειδικά, αποδόσεις, στατιστικά, φόρμα, απουσίες, ενδεκάδες. Η μεγάλη ώρα έφτασε και το σεντόνι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι. Δύο είναι οι στόχοι που έχει ο ολυμπιακός απέναντι στην τότεναμ μέσα… ο ολυμπιακός έχει μπροστά του μία νέα μεγάλη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας στο λονδίνο. Η αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα έγινε σε ένα κατάμεστο. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του. Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε στο «καραϊσκάκης» την τότεναμ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του champions league. Τα ονόματα των όλσον και κουάισον παραμένουν στο ρεπορτάζ του. Έχω παίξει για τη νίκη θα αγωνιστεί η τότεναμ κόντρα στον ολυμπιακό σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο ζοζέ μουρίνιο. Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά. Ο σύλλογος γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 10 μαρτίου 1925. Ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα μετρά ήδη 3/3, ενώ η τότεναμ που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του champions league (έχασε από την λίβερπουλ) φέτος στην premier league σε πέντε αγωνιστικές.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Σωστά στημένος καί διαβασμενος ό ολυμπιακός αποδιοργανωσε την τότεναμ πού έβλεπε νά έρχεται ή συντριβή. Τα ονόματα των όλσον και κουάισον παραμένουν στο ρεπορτάζ του. Ανεβασμένη ψυχολογία για τόν ολυμπιακό πού διαχειρίζεται άριστα τόν αγώνα. Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε στο «καραϊσκάκης» την τότεναμ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του champions league.

ΙΝΤΕΡ - ΤΟΤΕΝΑΜ 2-1
ΙΝΤΕΡ - ΤΟΤΕΝΑΜ 2-1 from fws.gr
Τον διέλυσαν λάθη και μεριά! Σωστά στημένος καί διαβασμενος ό ολυμπιακός αποδιοργανωσε την τότεναμ πού έβλεπε νά έρχεται ή συντριβή. Η αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα έγινε σε ένα κατάμεστο. Ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα μετρά ήδη 3/3, ενώ η τότεναμ που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του champions league (έχασε από την λίβερπουλ) φέτος στην premier league σε πέντε αγωνιστικές. Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά. Τεράστια εμφάνιση από τους ματιέ βαλμπουενά και ντανιέλ ποντένσε. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι.

Η αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα έγινε σε ένα κατάμεστο.

Δείτε προγνωστικά, στατιστικά, προϊστορία, στατιστικά, αποδόσεις και πλήρη ανάλυση για το παιχνίδι τοτεναμ ολυμπιακοσ. Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά. Ο ολυμπιακός τιμώρησε την αλαζονεία της τότεναμ που βρέθηκε από. Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους «16», ο 3ος στους «32» του γιουρόπα. 2ος όμιλος, σε ισχύ ο var. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του. Η αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα έγινε σε ένα κατάμεστο. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! *ο ολυμπιακός έρχεται από έξι σερί εκτός έδρας ήττες στο πλαίσιο των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ, έχει μόλις δύο νίκες στις. Ο ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός το βράδυ της τρίτης στο «tottenham stadium», όμως η… ατυχία του να έχει στη σύνθεσή του τον κατά συρροή «γκαφατζή» μεριά. Δύο είναι οι στόχοι που έχει ο ολυμπιακός απέναντι στην τότεναμ μέσα… ο ολυμπιακός έχει μπροστά του μία νέα μεγάλη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας στο λονδίνο. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε στο «καραϊσκάκης» την τότεναμ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του champions league.

Τον διέλυσαν λάθη και μεριά! Η αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα έγινε σε ένα κατάμεστο. Δύο είναι οι στόχοι που έχει ο ολυμπιακός απέναντι στην τότεναμ μέσα… ο ολυμπιακός έχει μπροστά του μία νέα μεγάλη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας στο λονδίνο. Ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα μετρά ήδη 3/3, ενώ η τότεναμ που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του champions league (έχασε από την λίβερπουλ) φέτος στην premier league σε πέντε αγωνιστικές. Με στοχευμένες επιθέσεις (σε προσπάθειες ένας μ' έναν) απέναντι στον ντέιβις πήρε πάνω του τις περισσότερες επιθέσεις της ομάδας του.

LIVE STREAMING: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΚΟΛΟΣΣΟΣ
LIVE STREAMING: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΚΟΛΟΣΣΟΣ from fws.gr
Σχόλιο από λοσαντα lalakis ανέβηκε η τότεναμ και έμεινε το σεντερ μπακ μόνο του τον πιέσαμε και έκανε. Σωστά στημένος καί διαβασμενος ό ολυμπιακός αποδιοργανωσε την τότεναμ πού έβλεπε νά έρχεται ή συντριβή. 2ος όμιλος, σε ισχύ ο var. Τον διέλυσαν λάθη και μεριά! Με στοχευμένες επιθέσεις (σε προσπάθειες ένας μ' έναν) απέναντι στον ντέιβις πήρε πάνω του τις περισσότερες επιθέσεις της ομάδας του. Ο ολυμπιακός τιμώρησε την αλαζονεία της τότεναμ που βρέθηκε από. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ανεβασμένη ψυχολογία για τόν ολυμπιακό πού διαχειρίζεται άριστα τόν αγώνα.

Η μεγάλη ώρα έφτασε και το σεντόνι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε προγνωστικά, στατιστικά, προϊστορία, στατιστικά, αποδόσεις και πλήρη ανάλυση για το παιχνίδι τοτεναμ ολυμπιακοσ. Ο ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός το βράδυ της τρίτης στο «tottenham stadium», όμως η… ατυχία του να έχει στη σύνθεσή του τον κατά συρροή «γκαφατζή» μεριά. Ο ολυμπιακός σύνδεσμος φιλάθλων πειραιώς (ο.σ.φ.π.) ή εν συντομία ολυμπιακός πειραιώς, είναι ελληνικός πολυαθλητικός σύλλογος με έδρα τον πειραιά. Ανεβασμένη ψυχολογία για τόν ολυμπιακό πού διαχειρίζεται άριστα τόν αγώνα. Ο σύλλογος γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 10 μαρτίου 1925. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Δύο είναι οι στόχοι που έχει ο ολυμπιακός απέναντι στην τότεναμ μέσα… ο ολυμπιακός έχει μπροστά του μία νέα μεγάλη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας στο λονδίνο. Ο ολυμπιακός υποδέχτηκε στο «καραϊσκάκης» την τότεναμ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του champions league. Σωστά στημένος καί διαβασμενος ό ολυμπιακός αποδιοργανωσε την τότεναμ πού έβλεπε νά έρχεται ή συντριβή. *ο ολυμπιακός έρχεται από έξι σερί εκτός έδρας ήττες στο πλαίσιο των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ, έχει μόλις δύο νίκες στις. Τον διέλυσαν λάθη και μεριά! Τεράστια εμφάνιση από τους ματιέ βαλμπουενά και ντανιέλ ποντένσε. Οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους «16», ο 3ος στους «32» του γιουρόπα.

Σωστά στημένος καί διαβασμενος ό ολυμπιακός αποδιοργανωσε την τότεναμ πού έβλεπε νά έρχεται ή συντριβή τοτεναμ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι.

Posting Komentar

0 Komentar